Halal of Haram kombucha?
Kombucha, een gefermenteerde drank rijk aan probiotica, is het onderwerp van een groeiend debat over de legitimiteit ervan onder Islamitische voorschriften. Aangezien dit drankje het resultaat is van een fermentatieproces, bevat het van nature een kleine hoeveelheid alcohol, wat de vraag oproept of het geclassificeerd moet worden als halal of haram voedsel. Het is essentieel … Lees meer